Path:

Contul tau de pensie Pilon 2 - Acceseaza

   

Bună ziua și bine te-am găsit,
Folosim fiecare ocazie pentru a-ți oferi informații actualizate despre contul tău de pensie privată.

Te anunțăm că am alocat contribuția lunară în contul tău individual. Suma reprezintă 3,75 % din venitul tău brut realizat în luna februarie 2018. Îți reamintim că încasarea contribuțiilor se face cu un decalaj de două luni față de luna pentru care ai încasat salariul.

Scrisoarea ta anuală, cu informații detaliate despre contul tău de pensie privată pentru anul 2017, a fost transmisă, în această lună, prin poștă.

La finalul lunii martie 2018 toți administratorii de fonduri de pensii private au calculat și publicat valorile ratelor de rentabilitate* obținute de fondurile pe care le administrează. Aceste rate de rentabillitate se raportează și Autorității de Supraveghere Financiară, fiind indicatorul care arată performanța în investiții a banilor tăi de pensie privată.

Poți vizualiza aici Ratele de rentabilitate ale fondurilor de la nivelul întregii piețe, pe site-ul Autorității de Supraveghere Financiară. Vei observa că rezultatul Fondului VITAL se încadrează în primele trei performanțe.

Performanţele anterioare nu reprezintă o garanţie a realizărilor viitoare!

Accesează acum contul tău online pe www.AegonNonStop.ro și urmărește evolutia contului tău individual deținut la Fondul de pensii administrat privat VITAL.

Să auzim de bine,
Echipa Aegon

*) Administratorul calculează şi raportează trimestrial către ASF rata de rentabilitate anualizată a fondului de pensii administrat privat, în ultima zi lucrătoare a fiecărui trimestru calendaristic, pentru perioada ultimelor 24 de luni anterioare datei efectuării calculului