Path:

Organizare

Cine suntem

Aegon Pensii Private este o companie cu o echipa tanara.
Ne place ceea ce facem si ne folosim zilnic de experienta grupului international Aegon, din care facem parte.
In acelasi timp, respectand cerintele legale, detinem o Directie de Investitii, condusa de Directorul de Investitii, si o Directie de Audit Intern, coordonata de Auditorul Intern. Impreuna, acestia lucreaza pentru ca investitiile tale sa fie profitabile si sa se desfasoare in bune conditii.
Conducerea companiei ii revine Consiliului de Administratie, format din 3 membrii si conducerea executiva, formata din Directorul General si Directorul General Adjunct. Acestia coordoneaza activitatea intregii companii si respectarea angajamentelor si strategiilor de piata.


Ce urmarim

Iti spunem toate acestea pentru ca vrem sa stii cat mai multe despre noi. Este important pentru noi sa avem solutii si idei pentru fiecare nevoie pe care o poti avea. Iar pentru asta, trebuie sa ne cunoastem.
Iti urmarim constant asteptarile si lucram pentru a ti le satisface.
Ne imbunatatim continuu produsele si serviciile, tocmai pentru a-ti oferi stabilitatea financiara de care ai nevoie.
Suntem transparenti si vrem sa iti aratam acest lucru in fiecare etapa a colaborarii noastre.
Suntem o companie de investitiii, iar cresterea banilor tai de pensie devine obiectul muncii noastre. Inseamna ca deja ne esti partener. De aceea, vrem ca relatia noastra sa fie cea mai buna.
Spunem despre noi ca suntem integri. Am invatat toate aceste lucruri in cei peste 100 de ani de experienta internationala a grupului Aegon in pensii private.

Aegon Non Stop

 

Acces Clienti

Iti stam la dispozitie!

 

Telefon:

+4 0264 302 202

Email:

office@aegon.ro

Contacteaza-ne!