Path:

Grupul Aegon

Suntem una dintre cele mai mari companii din lume de servicii financiare, specializata în asigurari de viata, planuri de pensii si solutii pentru investitii.

Grupul Aegon

Ne mandrim cu experienta noastra de peste 160 de ani in solutii pentru stabilitate financiara, din care peste 100 de ani experienta in administrarea planurilor de pensie privata. Ne ajuta ca zi de zi sa putem intelege nevoile de siguranta financiara de viitor si sa iti oferim sfaturile de care ai nevoie.

Aegon Pensii Private face parte din grupul international Aegon (www.aegon.com), unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii financiare la nivel mondial, specializat în asigurari de viata, planuri de pensii si solutii de investitii.

Aegon are sediul la Haga, in Olanda si activeaza cu succes în peste 20 de tari de pe patru continente. Prin intermediul celor peste 25.000 de angajati, contribuim semnificativ la realizarea obiectivelor personale si profesionale ale peste 47 milioane de clienti.

Zi de zi, ne dorim sa iti oferim sfaturile de care ai nevoie si ne asiguram mereu ca ne-am indeplinit misiunea:

  • Sa depasim asteptarile pe care le ai cand vii la noi
  • Sa nu-ti fim doar furnizorul de pensii privata, ci si un partener
  • Sa muncim pentru increderea ta pentru ca mai apoi sa muncim impreuna pentru viitorul tau
  • Sa avem mereu grija ca solutiile noastre sa fie cele corecte pentru tine si familia ta
  • Lucram impreuna pentru a-ti simplifica grijile de astazi si a-ti asigura viitorul, printr-o retragere din activate cu mai putine griji legate de bunastarea familiei tale.


Ne caracterizeaza onestitatea, claritatea si respectul pentru clientii nostri, de aceea ne straduim sa prezentam in maniera transparenta toate aspectele legate de produsele noastre, de la beneficii pana la costurile incluse in solutiile noastre financiare.