Path:

Aegon Pensii Private

Aegon Pensii Private face parte din grupul international Aegon. La nivel mondial, suntem unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii financiare, specialisti in asigurari de viata, planuri de pensii si solutii investitionale.

Lansarea in Romania

Ne-am inceput activitatea pe piata din Romania in anul 2007. Mai intai am infiintat compania de pensii private BT AEGON FOND DE PENSII S.A., in parteneriat cu Grupul Banca Transilvania. Treptat, pentru a putea oferi servicii cat mai complete si a ne consolida pozitia pe piata de asigurari din Romania, Aegon a cumparat in anul 2009 un pachet de 50%, reprezentand participatia Bancii Transilvania in compania de administrare a fondului de pensii. Astfel, compania de pensii este deținuta, astazi, integral de grupul Aegon, avand alaturi de noi Banca Transilvania, partener strategic. Daca vrei sa citesti mai multe despre Grupul Aegon, poti intra pe pagina dedicata intregii noastre activitati.


Ce iti oferim

Ai posibilitatea de a-ti porta contributia din prezent la sistemul national de pensii catre un fond administrat privat. Pentru aceasta, am creat VITAL, un fond de pensii administrat privat care iti ofera flexibilitate si siguranta.
Mai mult, vei avea urmatoarele avantaje:

  • Fara niciun cost suplimentar si fara a-ti afecta veniturile
  • Esti proprietarul sumei stranse
  • Banii sunt mosteniti de beneficiarii tai legali
  • Primesti banii la pensionare, iar in caz de deces, beneficiarii ii incaseaza in locul tau
  • Fondul nu poate da faliment potrivit legislatiei din Romania
  • Primesti garantat suma pe care ai depus-o de-a lungul anilor

 

Partenerii nostri

Ne dorim ca serviciile noastre sa fie corecte si sa ofere solutii solide pe termen lung. De aceea, lucram impreuna cu partenerii puternici:

  • Banca Transilvania
  • BRD GSG – depozitarul Fondului de pensii administrat privat VITAL si al Fondului de pensii facultative Aegon ESENTIAL.
  • MAZARS ROMÂNIA S.R.L. – auditorul Aegon Pensii Private, al Fondului de pensii administrat privat VITAL si al Fondului de pensii facultative Aegon ESENTIAL.

 

Performanta noastra

Ne masuram rezultatele atat in performante de ordin financiar si de afaceri, dar stim mereu ca realizam toate acestea pentru clientii nostri. Adica pentru tine. Pentru cu cei care ne-au lasat in grija banii de pensie am reusit sa inregistram o crestere constanta in ultimii ani.

Vizualizeaza grafic Situatia activelor Fondului VITAL.

Aegon Non Stop

 

Acces Clienti

Iti stam la dispozitie!

 

Telefon:

+4 0264 302 202

Email:

office@aegon.ro

Contacteaza-ne!